Februári havi kihívás

Az első havi kihívás nagyon izgalmas – térképet fogunk készíteni!

 A Google Maps szolgáltatásában lehetőség van saját térképek létrehozására, a 100 fenntartható tett kihívásban ezt használjuk most ki! Ezen a linken már elkezdtem feltüntetni az általam ismert és látogatott szelektív hulladékgyűjtő szigeteket!

 A kihívás februári feladataként arra kérlek titeket, hogy csatlakozzatok! Jelöljétek be ti is azokat a hulladékgyűjtőket, amikről tudtok (képet is tölthettek fel! :)) beleértve pl. a boltokban elhelyezett e-waste vagy elemgyűjtő konténereket. Ha a munkahelyeteken külön gyűjtitek a műanyag és papír hulladékot, nyugodtan büszkélkedjetek vele, jelöljétek azt is (de azért írjátok oda, hogy nem nyilvános a szemetes)!

 A térkép használata nagyon egyszerű, jól rá kell közelíteni a szemetes helyére, aztán oda kell tenni egy “rajzszöget”, és a megjelenő ablakba beírni a tudnivalókat! (Amikor először használjátok, megmutatja a Google is, hogy hogyan működik a dolog!).

hulladekgyujto_edenyzet fenntarthato.cafeblog

 Gyertek és vegyétek ki a részeteket a mókából, és szóljatok minél több ismerősötöknek! Készítsük el Magyarország szelektív-szemetes térképét!

 FONTOS! A térképet nyilvánossá tettem, hogy könnyen tudjatok csatlakozni, de ez azt is jelenti, hogy egymás jelöléseit is szerkeszthetitek. Hacsak nem elírásokat akartok javítani, vagy plusz információt hozzáadni, ne birizgáljátok a másik rajzszögét! 🙂 Köszi! 🙂

 A cél az, hogy a hónap végéig létrehozzunk egy aktualizált, használható térképet a szelektív hulladékgyűjtési pontokról! Játék indul!

Illusztráció

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.